CircuitMedic
H-1173 Budapest, Kaszáló u. 115.
Tel: +36-20-260-6018
Fax: +36-1-258-6522
Bemutatkozás Egyéb termékek WEBSHOP Kapcsolat Akciók
Vezetők
Galvanizált furatok
Alaplemez
ECO/Javítás
Gyakorlás

Vezetősáv javító készletek

Professzionális javító készlet

A készlet látványa mindent elárul! Ez a legteljesebb és legrugalmasabb áramköri lap javító készlet, amivel találkozhat bárhol is. Használható meghibásodott áramkörök, felületek, felületszerelt alkatrészek pad-jeinek és aranyozott él-csatlakozók javításához. Tartalmaz anyagokat a nyomtatott lapok és maszkok égéseinek és meghibásodásainak javításához. Nincs sehol ennél jobb javítókészlet. Ez egy teljes csomag.

Bővebben...


Mikró-pad javító készlet

Ez a készlet mindazt tartalmazza, amire szükség lehet a meghibásodott felületszerelt és BGA alkatrészek pad-jeinek cseréjénél. A csere pad-ek egyedülálló öntapadó filmréteggel rendelkeznek hátoldalukon.

Bővebben...

Készlet forrszemek javításához

Problémák vannak a felvált vagy meghibásodott forrszemekkel? A kifejezetten ehhez a feladathoz összeállított készletben mindaz megtalálható, ami a javítási folyamatot egyszerűvé és gazdaságossá teszi, amennyire ez lehetséges.

Bővebben...


Aranyozott érintkezők javító készlete

A meghibásodott aranyozott érintkezők javítása kényes feladat, de ez a készlet a műveletet könnyűvé és megbízhatóvá teszi. Az új aranyozott érintkezők nikkel és arany bevonatúak.

Bővebben...


Nyomtatott lap ragasztó rendszer

Ez egy ideális rendszer a hátoldalon öntapadó áramkörök ragasztására. Ez a kalibrált rendszer lehetővé teszi, hogy a kezelő ellenőrzést gyakoroljon a ragasztó erő és hőmérséklet felett.

Bővebben...

Ragasztó csúcsok

A ragasztó csúcsokat a kézi Ragasztó Pákában kell rögzíteni, mely utóbbi megtalálha-tó valamennyi Áramkör ragasztó készletben és Áramkör ragasztó rendszerben.

Bővebben...


Áramkör keretek

Lehetővé teszi meghibásodott áramkörök javítását folyékony ragasztó nélkül, az ere-detivel megegyező ragasztási szilárdsággal szereletlen vagy megszerelt áramköri lapokon - mindezt 30 másodperc alatt.

Bővebben...


Vezetősáv készlet

Miért használjunk vezetéket, amikor van a meghibásodott áramkörhöz hasonló anyag. A vezető sávok tiszta réz szalagok téglalap keresztmetszettel, mely megfelel a javítandó vezetősávnak.

Bővebben...


Aranyozott érintkező galvanizáló készlet

Ez egy kiváló készlet a forrasszal szennyezett arany él-csatlakozók újra bevonásához.

Bővebben...


Készlet galvanizált furatok javításához

Ebben valamennyi olyan szerszám és anyag megtalálható, amely szükséges a meghibásodott galvanizált furatok javításához. A készlet 8 különböző méretű csőszegecset tartalmaz.

Bővebben...

Csőszegecsek

Átfogó lista a forrasz-bevonatú csőszegecsekről és szerszámokról a galvanizált furatok javításához.

Bővebben...


Csőszegecs sajtoló

Ez az erős, nagyteljesítményű sajtoló szerszám precízen alakítja a csőszegecseket a nyomtatott lapokban akár szereléskor, akár javításkor.

Bővebben...